Sciatica (acută)

Sciatica (acută)

Caracteristica sciaticei acute: Este vorba despre opresiunea plexului nervului sciatic în zona coloanei vertebrale lombare și sacrale cu dureri iradiate spre membrul inferior și cu dureri acute intense și mobilitatea limitată. 

 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la sciatica acută

La sciatica acută scopul de aplicare este de a ușura de la dureri și de a permite recuperarea poziției nefiziologice a vertebrelor, de a elimina opresiunea rădăcinelor nervoase și de a atenua și vindeca cauza inflamatoare eventuală. Aplicăm programul în mot repetat și pe mai multe ore pe zi până la senzația de atenuare a sciaticei

Utilizarea aplicării magnetoterapiei la sciatica acută

La sciatica primul semn pot fi durerile în zona coloanei vertebrale lombare, acestea pot preveni deteriorarea acută a discului intervertebral și hernia nucleului său în canalul coloanei vertebrale cu opresiunea ulterioară a rădăcinii nervului sciatic, cel mai frecvent la tranziția coloanei vertebrale lombare și sacrale (L - S1).
La sindromul lombosciatic (lumbago, sciatica) este vorba de opresiunea rădăcinelor nervoase în zona coloanei vertebrale lombare și sacrale cu dureri iradiate spre membrul inferior și cu dureri acute intensive și mobilitatea limitată. Deseori, sciatica apare după răceala și inflamația nervului (nervul sciatic) și după efortul fizic în poziția nefiziologică. Cauza sciaticei este cel mai frecvent mișcarea bruscă, ridicarea greutăților în poziții nefiziologice etc. La sciatică sunt provocate contracturile dureroase ale mușchilor adânci în jurul coloanei vertebrale. Proiecția durerii la sindromul lombosciatic se diferențiază conform localizării herniei. La hernia discului între vertebrele L3 - L4 durerea conduce pe fața piciorului, la afecțiunea între vertebrele L4 - L5 sunt descrise dureri pe partea laterală a piciorului - proiecția laterală, iar la hernia discului L5 - S1 durere vine din vertebră, spre partea posterioară a piciorului până la călcâi. 

Aplicarea magnetoterapiei la sciatica acută

La sciatica acută aplicările magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag sunt convenabile nu numai la inflamația nervului, dar și la cauza mecanică și pot fi combinate cu alte tratamente medicamentale. La sciatică se manifestează semnificativ și pozitiv efectul spasomolitic, antiedematos și antiinflamator al magnetoterapiei. Microcirculația îmbunătățită în zona expusă îmbunătățește distribuția și efectul medicamentelor administrate. 

Magnetoterapia și sciatica acută - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la sciatica acută? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la sciatica acută. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz