Durerile coloanei vertebrale

Durerile coloanei vertebrale

Caracteristica durerilor coloanei vertebrale: Este vorba de durerile coloanei vertebrale din cauza proceselor degenerative, inflamatoare și, de asemenea, din cauza efortului excesiv, activitatea fizică neobișnuită și răceala. Există o serie de cauze ale durerilor coloanei vertebrale, începând cu schimbările funcționale, până la schimbările structurale în toate țesuturile sistemului de sprijin. 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la durerile coloanei vertebrale

La durerile coloanei vertebrale scopul de aplicare este de a atenua durerea acută, de a acționa cu un efect spasmolitic asupra spasmelor musculare, de a atinge o mobilitate mai bună și de a permite reabilitarea următoare și accelerarea regenerării la durerile coloanei vertebrale lombare, durerile coloanei vertebrale cervicale și la durerile coloanei vertebrale toracice. 

Utilizarea aplicării magnetoterapiei la durerile coloanei vertebrale

La durerile coloanei vertebrale programul utilizează schimbarea automată între frecvențele analgezice și vindecătoare. Este utilizat la durerile coloanei vertebrale din cauza proceselor degenerative, inflamatoare și, de asemenea, la durerile după efortul excesiv, activitatea fizică neobișnuită și la răceală. Se poate aplica nu numai la durerile coloanei vertebrale lombare, dar și la durerile coloanei vertebrale cervicale și toracice. 

Deseori, oamenii rezolvă durerile coloanei vertebrale și durerile articulare prin utilizarea medicamentelor cu efectul analgezic, antiinflamator (antireumaticele nestereoidiene) și cu efectul miorelaxant (miorelaxante centrale) etc. Toate acestea cu riscul efectelor secundare nedorite îndeosebi la utilizarea de lungă durată. 

Aplicarea magnetoterapiei la durerile coloanei vertebrale

Avantajul tratamentului de reabilitare, la durerile coloanei vertebrale și durerile articulare cu ajutorul magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag, este minimul de contraindicații și de efecte nedorite. Nu îngreunează pacientul și poate fi aplicată și în condițiile casnice, ceea ce are o mare importanță îndeosebi pentru pacienții cronici. Magnetoterapia poate fi aplicată la durerile coloanei vertebrale și la utilizarea concomitentă a medicamentelor, îndeosebi în timpul durerilor acute. La durerile coloanei vertebrale utilizăm în majoritate aplicatoarele pliabile plate culcat și sezat pe zona coloanei vertebrale sau aplicatorul-pat. Se aplică îndeasebi efectul analgezic, antiedematos, antiinflamator și efectul de regenerare. 

Magnetoterapia și durerile coloanei vertebrale -întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la durerile coloanei vertebrale cervicale, lombare sau toracice? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la durerile coloanei vertebrale cervicale, lombare sau toracice. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz