Boala Bechterew

Boala Bechterew

Caracteristica bolii Bechterew: Boala Bechterew este cea mai frecventă afecțiune reumatoidă care afectează coloana vertebrală. Programul și metoda de aplicare este destinat paciențiilor începând de la primele simptome până la stadiul avansat al bolii. 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la boala Bechterew

La boala Bechterew scopul de aplicare este de a atenua durerea și de a permite o reabilitare de mobilitate mai bună. Mai departe, scopul este de a atenua manifestările inflamatorii și de încetini progresia bolii. 

Utilizarea magnetoterapiei boala Bechterew

Boala Bechterew - spondilita anchilozantă - reprezintă afecțiunea specifică cronică inflamatorie a coloanei vertebrale cu tulburarea sistemului imunitar, caracterizată prin cursul de boală de lungă durată și treptat agravant. Boala Bechterew duce la limitarea semnificativă a mobilității și este însoțită de dureri severe. Boala Bechterew afectează în majoritate articulația sacroilială (SI) și articulațiile intervertebrale cu solidificarea treptată și anchiloza coloanei vertebrale. Se dezvoltă puntii osoase a spațiului intervertebral (sindesmofiti). 

Terapeutic este importantă modificarea mediului înconjurător și stilul de viață, reabilitarea, tratamentul balnear și medicamentele cu efectele antiinflamatorii și analgezice. 

Aplicarea magnetoterapiei la boala Bechterew

Boala Bechterew este una dintre primarele indicații de utilizare a magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag. Beneficiul ei fiind efectul analgezic, antiedematos, antiinflamator și vindecător. Magnetoterapia ajută la afecțiunile cronice de a îmbunătăți mobilitatea și de încetini celelalte deteriorări ale articulațiilor și aduce o ușurare totală de la dureri. 
Inițial, la boala Bechterew prin aplicări atenuăm prioritar durerile cu frecvențele joase, iar după atenuare combinăm cu programele de regenerare. Aplicatorul convenabil alegem conform localizării afecțiunii. Cel mai frecvent utilizăm solenoidul la articulațiile mici și aplicatorul-pat mare și plat la coloana vertebrală. 

Magnetoterapia și boala Bechterew - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la boala Bechterew? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la boala Bechterew. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz