Artrozele coloanei vertebrale

Artrozele coloanei vertebrale

Caracteristica atrozei coloanei vertebrale: Este un program utilizat la schimbările degenerative ale vertebrelor și discurilor intervertebrale cu compresiunea eventuală a rădăcinelor nervoase. 

 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la artroza coloanei vertebrale

La artroza coloanei vertebrale scopul de aplicare al magnetoterapiei este de a atenua durerea, de a elibera contracturile musculare și de a atinge o mobilitate mai bună a coloanei vertebrale. 

Utilizarea magnetoterapiei la artroza coloanei vertebrale

La artroza coloanei vertebrale, programul reprezintă versiunea prescurtată a programului nr. 3 - atrozele articulațiilor, unde utilizăm timpul de aplicarea mai scurt prin aplicările repetate zilnice, îndeosebi la persoanele sensibile. În modul clinic la artroza coloanei vertebrale este adăugat aportul frecvențelor până la 50 Hz pentru stimularea mai intesivă a vindecării. Aplicăm programul în majoritate după atenuarea anterioară a durerilor acute cu ajutorul programului nr. 1 pentru vindecarea completă ulterioară. De exemplu la schimbările degenerative ale vertebreleor și discurilor intervertebrale cu compresiunea eventuală a rădăcinelor nervilor. 
Prin efectul analgezic și spasmolitic încercăm să atingem relaxarea contracturilor musculare dureroase și blocadelor, iar efectul antiedematos al magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag atenuează edemul discului intervertebral și țesuturilor înconjurătoare, reducând astfel presiunea asupra rădăcinelor nervoase. Rezultatul fiind deblocarea poziției vertebrelor și îmbunătățirea mobilității. Aplicarea magnetoterapiei poate preceda exercițiile de reabilitare, manipularea etc. 

Magnetoterapia și artroza coloanei vertebrale - formular de contact

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la artroza coloanei vertebrale? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la artroza coloanei vertebrale. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz