Artritele coloanei vertebrale

Artritele coloanei vertebrale

Caracteristica artritei coloanei vertebrale: Programul și metoda de aplicare utilizăm la pacienții afectați de artrită, mai ales pe coloana vertebrală.

 

 

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la artrita coloanei vertebrale

La artrita coloanei vertebrale scopul de aplicare îndeosebi este de a atenua manifestările inflamatoare, de a atenua durerea și de îmbunătăți mobilitatea. Prin influențarea sistemului vascular, îmbunătățirea alimentării sângelui oxigenat și substanțelor nutritive, prin eliminarea metaboliților, scopul este de a crea mai bune condiții pentru vindecarea artritei coloanei vertebrale și funcției normale a coloanei vertebrale.

Utilizarea magnetoterapiei la artrita coloanei vertebrale

Artrita coloanei vertebrale este reprezentată îndeosebi prin spondilita anchilozantă (boala Bechterew), este vorba de afecțiunea cronică inflamatorie care afectează îndeosebi SI și articulațiile intervertebrale cu închegarea treptată până la anchiloza coloanei vertebrale.

La artrita reumatoidă a coloanei vertebrale care afectează coloana vertebrală cervicală, apare sinovita articulațiilor intervertebrale cu deteriorarea ulterioară a structurelor cartilajului, osului, ligamentului până la dislocarea articulației atlanto-axial. 

Terapeutic la artrita coloanei vertebrale este importantă modificarea mediului încojurător și stilul de viață, reabilitarea, tratamentul balnear și medicamentele cu efectele antiinflamatoare și analgezice.

Pentru utilizarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag artrita coloanei vertebrale reprezintă una dintre indicațiile primare. Beneficiul ei fiind în efectul analgezic, antiedematos, antiinflamtor și vindecător. Magnetoterapia ajută la afecțiunile cronice de a îmbunătăți mobilitatea și de a încetini alte deteriorări ale articulațiilor și aduce ușurare de la dureri. 

Aplicarea magnetoterapiei la artrita coloanei vertebrale

Primar la artrita coloanei vertebrale atenuăm prioritar durerile cu frecvențele joase de 4-6 Hz, iar după atenuare combinăm cu programele de regenerare 25 - 50 Hz. Alegem aplicatorul convenabil conform localizării afecțiunii. Cel mai frecvent utilizăm solenoidul la articulațiile mici și aplicatorul mare plat-pat pe coloana vertebrală.

Magnetoterapia și artrita coloanei vertebrale - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la artrita coloanei vertebrale? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la artrita coloanei vertebrale. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz