Tinitusul (zgomotul în ureche)

Tinitusul (zgomotul în ureche)

Caracteristica tinitusului (zgomotul în ureche): Programul este menit pentru influențarea problemelor care apar pe baza modificărilor vasculare ischemice a urechii interne, cum ar fi zgomotul în ureche, șuieratul în ureche. Poate influența pozitiv și vertijele la boala Meniere și sindromul cervicovestibular. 


 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la tinitus

Scopul este cu ajutorul magnetoterapiei de a influența sistemul vascular și de îmbunătăți alimentarea oxigenului și substanțelor nutritive și de a încerca de a menține în funcție celulele sub formă de spirală a urechii interne, ceea ce duce la modificarea manifestărilor funcționale patologice (limitarea până la blocarea zgomotului și șuieratului în ureche) și minimalizează alte deteriorări.

Descrierea și utilizarea magnetoterapiei la tinitus

Tinitusul (zgomotul în ureche), pierderea auzului și vertijele sunt trei simptome principale ale bolii Meniere. Cauza bolii este afecțiunea urechii interne cu un mecanism de echilibru - disfuncția sacului endolimfatic. Simptomul principal este accesul vertijului rotativ care este foarte variabil și de obicei este precedat de o aură. Celelalte două simptome, tinitusul și pierderea auzului sunt, de obicei, unilaterale. Tinitusul (zgomotul în ureche) este, de obicei, permanent și intermitent. Pierderea auzului în cursul bolii se agravează, iar modificarea auzului nu se mai invocă. Tratamentul cauzal nu este cunoscut. În timpul accesului sunt administrate medicamente care atenuează vertijele și medicamente care modifică compoziția și cantitatea endolimfei. După eșecul tuturor posibilităților, este indicat tratamentul chirurgical. La sindromul Meniere este vorba de aceleași manifestări clinice, dar cauza poate fi diferită (de exemplu: tulburări hormonale, tulburări în metabolismul apei, hipovitaminoze, substanțe toxice, tulburări ale coloanei vertebrale cervicale, stările posttraumatice etc.).

Tinitusul poate apărea ca parte a bolii Meniere sau separat. În fundal este întotdeauna tulburarea de irigare cu sânge și alimentarea vasculară la nivelul urechii interne. Prin urmare, tratamentul este menit la îmbunătățirea alimentării sângelui oxigenat și substanțelor nutritive. Întrucât modificările sunt de lungă durată, iar deteriorarea este permanentă, atunci efectele tratamentului sunt minime.

Sindromul cervicovestibular apare prin blocarea coloanei vertebrale cervicale asociate cu tulburarea de irigare cu sânge a cerebelului prin opresiunea arterelor vertebrale. Apar vertije dependente de poziția capului.

La toate problemele recomandăm aplicarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag peste zona urechilor și coloanei vertebrale cervicale, cât mai curând posibil după descoperirea primelor probleme. Se produce îmbunătățirea semnificativă a fluxului de sânge prin arteriolele mici și prin patul capilar și se produc mai bune condiții pentru funcționarea normală.  În cazul în care simptomele sunt cunoscute, putem să acționăm cu un scop menit - de exemplu: analgezic și spasmolitic peste zona coloanei vertebrale cervicale.

Prin aplicările frecvențelor miorelaxante (îndeosebi peste coloana vertebrală cervicală) și cu efectul vasodilatator (urechea internă) se atinge îmbunătățirea oportună a microcirculației sângelui oxigenat și substanțelor nutritive. Aplicatorul convenabil este solenoidul la cap și plat la coloana vertebrală.

Magnetoterapia și tinitusul - formularul de contact

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei pentru tratamentul sau prevenirea bolii tinitus (zgomotul în ureche)? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la indicația tinitusului.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz