Stările după accidentul vascular cerebral

Stările după accidentul vascular cerebral

Caracteristica accidentului vascular cerebral (AVC): Accidentul vascular cerebral este o tulburare cerebrală apărută brusc, în majoritate focală, este cauzată de tulburarea circulației cerebrale din cauza ischemică, hemoragică, intracerebrală și subarahnoidienă. 

După cursul bolii divizăm accidentul vascular cerebral între tranzitoriu cu încetarea până la 24 de ore (semn de avertizare), reversibil care durează de la 24 până la 14 zile, iar apoi încetează (poate să lese un deficit funcțional mic), progresiv care formează tromboza continuă cu eșecul mecanismelor de compensare a circulației cerebrale și între accidentul vascular cerebral dasăvârșit cu afecțiunea focală ireversibilă și cu deficitul funcțional permanent. Tratamentul accidentului vascular cerebral în stadiul acut este orientat la menținerea funcțiilor vitale, la terapia antiedematoasă, eventual trombolitică și la normalizarea tensiunii arteriale. După biruirea stadiului acut al accidentului vascular cerebral se începe cu reabilitarea. 

Utilizarea magnetoterapiei la stările după accidentul vascular cerebral 

În cadrul reabilitării timpurii (deseori după eliberarea pacientului din spitalizare după biruirea stadiul acut) poate fi aplicată magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag, care cu efectul său vasodilatator asupra precapilarelor și capilarelor îmbunătățește semnificativ microcirculația, furnizarea oxigenului și substanțelor nutritive în zonele afectate ale creierului și în același timp acționează cu un efect antiedematos. Astfel îmbunătățește condițiile metabolice pentru funcția normală a celulelor nervoase și sprijină alte reabilitări locomotorii după accidentul vascular cerebral

Aplicarea magnetoterapiei la stările după accidentul vascular cerebral 

La stările după accidentul vascular cerebral aplicăm programele în intervalul de frecvențe 2 – 25 Hz, unde se va manifesta efectul spasmolitic și vasodilatator. Aplicăm cu ajutorul solenoidului pe cap și eventual cu aplicatorul plat pe zona coloanei vertebrale cervicale. 

Magnetoterapia și stările după accidentul vascular cerebral - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la stările după accidentul vascular cerebral? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la stările după accidentul vascular cerebral. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz