Sinuzita

Sinuzita

Caracteristica sinuzitei: În cele mai multe cazuri sinuzita este cauzată de infecțiile bacteriene, dar boala de obicei precedă infecția virală a tractului respirator superior. Prin analizele ORL ale cavităților sunt demonstrate schimbările patologice ale sinusurilor paranazale, sinusurilor maxilare etmoidale, frontale și sfenoidale. Schimbările patologice ale infecțiilor virale sunt de obicei temporare și se pot retrage și fără tratamentul specific, superinfecțiile bacteriene necesită un tratament menit.

 

Utilizarea magnetoterapiei la sinuzită

La sinuzită utilizăm aplicarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag de la începutul problemelor, îndeosebi pentru destinderea obstrucției trompei lui Eustachio pentru umflarea mucoaselor. La necesitatea tratamentului ORL menit la inflamațiile nazofaringelui și mucoaselor aplicăm magnetoterapia cât mai curând împreună cu alt tratament menit inclusiv antibiotic. Magnetoterapia acționează cu un efect antiedematos, stimulează vindecarea, îmbunătățește efectul antibiotic al tratamentului, accelerează vindecarea și poate fi folosită și în regimul preventiv. La rinita alergică aplicările duc la reducerea secreției apoase și la îmbunătățirea clinică semnificativă. 

Aplicarea magnetoterapiei la sinuzită

La sinuzită recomandăm de a aplica programele în intervalul de frecvențe 2 – 25 Hz, aplicăm local pe mucoase și gât cel mai bine cu ajutorul solenoidului sau aplicatorului-disc.

Magnetoterapia și sinuzita - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul sinuzitei?Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la sinuzită.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz