Scleroza multiplă

Scleroza multiplă

Caracteristica sclerozei multiple: Scleroza multiplă este o afecțiune degenerativă inflamatorie a SCN prin care sunt provocate procesele de demielinizare în SCN, iar formele clinice ale bolii sunt divizate după predominația părții SCN care este mai mult afectată. Scleroza multiplă poate fi efectuată repetat cu agravări și cu remisiunea ulterioară sau boala se agravează încet. Rareori poate avea un curs mortal dar, de asemenea, poate duce la dispariția procesului de boală cu efecte permanente. 

Primele simptome ale sclerozei multiple sunt discrete, poticneala, oboseala după mers, incontinența urinară, dificultăți cu lucrări fine cu degetele, oboseala mărită, tulburări ale acuității vizuale, amețeli, tremurături și o altă gamă largă de simptome începând cu paraliziile și alte afecțiuni severe ale sistemului nervos central și perferic. Tratamentul sclerozei multiple este doar simptomatic. Pacientul necesită calm, este administrat tratamentul antiinflamator, analgezic, se previne bolile infecțioase, sarcina mare psihică și fizică care agravează cursul sclerozei multiple.  

Utilizarea magnetoterapiei la tratamentul sclerozei multiple

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag ajută pacientului de a scăpa de unele probleme asociate de scleroza multiplă și îmbunătățește viața pacientului. Prin aplicarea câmpului magnetic pe cerebel și creier afară de efectul vasodilatator solicitat este așteptată și influența la transferul ionilor de calciu din interiorul celulei spre spațiul exterior și, de asemenea, secreția mărită de melatonină. Este provocată modificarea bioritmului de somn și permite creierului de a se regenera mai bine. Remarcabil se îmbunătățește starea pacienților, îndeosebi starea celor care suferă de exprimarea rea și grea, amintirea îndelungată și împleticirea în timpul vorbirii.  

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag este, din motivele menționate mai sus, o metodă convenabilă fiziatrică care completează îngrijirea generală de sănătate a pacientului cu scleroza multiplă și se aplică pe tot parcursul bolii și în același timp cu alte tratamente. Participă la încetinirea progresiei bolii și la stabilizarea stării de sănătate. Frecvențele mai mari stimulatoare duc la stimularea directă a activității nervoase. 

Aplicarea magnetoterapiei la tratamentul sclerozei multiple

La tratamentul sclerozei multiple recomandăm zilnic programele cu întervalul de 2-25 și posibilitatea de a alterna cu programele de 50-81 Hz cu efectul vasodilatator și stimulator. Convenabil este solenoidul la cap și aplicatorul plat pe zona coloanei vertebrale.

Magnetoterapia și scleroza multiplă - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul sclerozei multiple? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la scleroza multiplă. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz