Parodontoza

Parodontoza (Paradentoza)

Caracteristica parodontozei (paradentoza): Inflamația parodontiului (parodontita) – reprezintă afecțiunea cronică inflamatorie a țesuturilor de susținere ale dinților. Prima, cea mai frecventă, manifestare este umflarea și înroșirea gingiilor, sângerarea, dureri în timpul de curățare a dinților și miros urât din gură. Afară de inflamația gingiilor problema frecventă este durerea din cauza afecțiunii dintelui, cării dentare etc.

 

 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la parodontoză

Activizarea țesuturilor prin influența magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență provoacă îmbunătățirea semnificativă a alimentării sângelui oxigenat în gingiile afectate și provoacă sprijinul proceselor de vindecare, lichidarea edemelor, efectul antiinflamator și atenuarea durerii. Magnetoterapia completează convenabil tratamentul complex stomatologic al parodontozei.

Descrierea și utilizarea magnetoterapiei la parodontoză

Parodontita (paradentoza, parodontoza) apare prin inflamația nevindecabilă cronică a gingiilor care la început se desfășură fără rezultate vizibile și se manifestă prin sângerarea gingiilor și sensibilitatea la atingere. Dacă nu se vindecă, astfel duce treptat la retragerea gingiilor, detectarea coletului dintelui, deplasarea, eliberarea dinților și pierderea lor. Cauza primară de dezvoltare a parodontozei este placa dentară și bacteriile conținute în ea. Din cauza igienei dentare insuficiente este provocată dezvoltarea inflamației gingiilor și apariția parodontozei (uneori paradentoza). La o dezvoltare mai rapidă, la persoanele dispuse poate contribui și riscul genetic al parodontozei. Tratamentul parodontozei este complex și de lungă durată. Tratamentul de bază al parodontozei reprezintă o igienă orală îngrijită și îngrijirea profesională a stomatologului. Este nevoie de a începe cât mai curând cu tratamentul, iar cel mai bine este de a se orienta la prevenirea apariției bolii.

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag completează optim tratamentul complex al parodontozei cu efectul său antiinflamator, antiedematos, efectul vindecabil și reduce, de asemenea, modificările sclerotice și destructive ale țesutului osos.

Durerile de dinți se includ printre problemele foarte frecvente cauzate de afecțiunea dintelui (caria dentară, ruperea unei bucăți mici de dinte), deterioararea smalțului dentar, afecțiunea nervilor dintelui la inflamație, afecțiunea țesuturilor moi în jurul dintelui. Durerea se poate extinde din locul afecțiunii și în alte zone ale capului. Primar este tratamentul profesional stomatologic.

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag în faza acută ajută la complementarea tratamentului analgezic și după tratament pentru accelerarea absorbției edemelor, inflamației și vindecării. Nu aplicăm dacă după extracție alveola dentară sângerează. Prioritar atenuăm durerea prin aplicările frecvențelor joase, iar în timpul convalescenței și pentru tratamentul parodontozei stimulăm vindecarea cu frecvențele mai mari. Convenabil este și aplicatorul mic-disc (îndeosebi la durerile acute) sau solenoidul.

Magnetoterapia și parodontoza (paradentoza) - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul sau prevenirea parodontozei? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la parodontoză. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz