Hipotiroidismul - funcționarea proastă a glandei tiroide

Funcționarea proastă a glandei tiroide - Hipotiroidismul

Caracteristica hipotiroidismului - funcționarea proastă a glandei tiroide: Este vorba despre funcția de secreție redusă a glandei tiroide cu necesitatea de complementare terapeutică de hormoni. La bolnavii care suferă de funcționarea prostă a glandei tiroide observăm oboseala mărită, somnolența, senzația de frig, constipația, dureri vagi, impotența, tulburări ale ciclului la femei, anemia, vocea brută și alte simptome.

 

Scopul de utilizare al magentoterapiei la hipotiroidismul - fucționarea proastă a glandei tiroide

Prin aplicarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag pot fi utilizate efectele de vindecare și stimulare pentru sprijinul secreției naturale de hormoni a glandei tiroide (dacă secreția proprie este cel puțin parțial menținută). Prin îmbunătățirea ratei metabolice, efectului de regenerare și antiinflamator sunt create mai bune condiții pentru recuperarea țesuturilor deteriorate și pentru funcționarea normală a glandei tiroide. 

Aplicarea magentoterapiei la fucnționarea proastă a glandei tiroide (hipotiroidismul): Zilnic 36 – 44 Hz peste zona glandei tiroide cu ajutorul aplicatorului, solenoidului.

Magnetoterapia și funcționarea proastă a glandei tiroide (hipotiroidismul) - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul de funcționare proastă a glandei tiroide? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la funcționarea proastă a glandei tiroide.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz