Glaucomul

Glaucomul

Caracteristica glaucomului: Glaucomul provoacă deteriorarea axonilor ale celulelor retiniene și defectele câmpului vizual și poate duce până la orbire.

La deteriorare ca principalul factor participă presiunea intraoculară mărită, perfuzia redusă a globului ocular și din asta provine tulburarea circulației fluidului intraocular. Dar deteriorarea poate să apară și la normotonie. În orice caz este deteriorat fluxul axoplasmic în axoni, ceea ce duce la edemul nervilor și la deteriorare. Alți factori de risc sunt hipertensiunea, diabetul zaharat, predispoziția genetică, miopia, bolile vasculare. 

Utilizarea magnetoterapiei la glaucom

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag la glaucom se afirmă pozitiv prin capacitatea sa de a îmbunătăți semnificativ microcirculația în țesuturile expuse prin dilatarea precapilarelor și capilarelor. Astfel îmbunătățește furnizarea sângelui oxigenat și substanțelor nutritive, eliminarea metaboliților și modifică relațiile de circulație în ocular. Efectul de vindecare și stimulare și rata metabolică mărită și efectul antiinflamator atenuează deteriorarea nervului optic și se manifestează pozitiv la tulburarea fucției celulelor cu bastonaș. 

Aplicarea magnetoterapiei la glaucom

La glaucom începem aplicarea cu programele vasodilatatoare 2-25 Hz și treptat trecem la 36 – 44 Hz cu ajutorul solenoidului.

Magnetoterapia și glaucomul - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul sau prevenirea glaucomului? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la glaucom.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz