Dureri de dinți

Dureri de dinți

Caracteristica durerilor de dinți: Durerile de dinți se includ printre problemele frecvente care sunt cauzate de afecțiunea dintelui (caria dentară, ruperea unei bucăți mici de dinte), deteriorarea smalțului dentar, afecțiunea nervilor dintelui la inflamație, afecțiunea țesuturilor moi în jurul dintelui (gingivita, paradontoza, ...), sau de tartru. Durerea se poate răspândi din locul afecțiunii în alte zone ale capului. Primar la durerile de dinți este îngrijirea stomatologică. 

 

Utilizarea magnetoterapiei la durerile de dinți

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență ajută la fazele acute ale durerilor de dinți de a completa tratamentul analgezic, iar după îngrijire de a accelera absorbția edemelor, inflamația și vindecarea. Nu aplicați dacă după extracție alveola dentară sângerează.

Aplicarea magnetoterapiei la durerile de dinți

Prioritar atenuăm durerile de dinți prin aplicările frecvențelor joase de 2-10 Hz, iar în timpul de convalescență stimulăm vindecarea cu frecvențele mai mari de 65 - 79 Hz. Convenabil este aplicatorul mic-disc (îndeosebi la durerile acute de dinți) sau solenoidul.

Magnetoterapia și durerile de dinți - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la durerile de dinți? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, văm vom răspunde la întrebările Dvs., cum poate magnetoterapia ajuta la durerile de dinți.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz