Dureri de cap

Dureri de cap

Caracteristica durerilor de cap: Durerile de cap reprezint manifestările frecvente ale altor diverse boli. Pot fi simptomele bolii din interiorul sau exteriorul capului, bolilor cu caracter general sau bolilor altor diverse organe îndepărtate, pot reprezenta cauza tensiunii psihice și necesită întotdeauna o analiză complexă.  

La durerile de cap este frecventă combinația factorilor vertebrogeni (îndeosebi zona coloanei vertebrale cervicale) cu labilitatea vasomotorie. Este important de a dinstincția durerile de cap primare de la durerile secundare care pun viața în pericol (procesul expansiv intracranian, hidrocefalia, meningita, hemoragia subarahnoidiană, traumatismul etc.) unde nu aplicăm magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență.

Aplicarea magnetoterapiei la durerile de cap

În stadiul acut al durerilor de cap aplicăm cu un aplicator mic sau solenoid în intervalul de 4 - 10 Hz peste zona capului sau eventual peste coloana vertebrală cervicală și după încetarea durerilor acute în intervalul de 10-50 Hz.

Magnetoterapia și durerile de cap - formular de contact

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la durerile de cap? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la durerile de cap.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz