Dureri ale coloanei vertebrale cervicale

Dureri ale coloanei vertebrale cervicale

Caracteristica durerilor coloanei vertebrale cervicale: La stările acute ale durerilor coloanei cervicale cel mai frecvent este vorba de blocada coloanei vertebrale cervicale cu rotirea, înclinația capului și cu durerea severă care se amplifică prin mișcare. La stările dureroase cronice ale coloanei vertebrale cervicale este vorba de dureri surde, constante cu proiecții în umeri și în partea posterioară a capului cu o postură rea și contracții ale mușchilor gâtului. 

Toate durerile coloanei vertebrale cervicale apar frecvent pe baza schimbărilor degenerative. Descriem sindromul cervicocranial cu sindromul durerilor de cap, sindromul cervicovestibular cu amețeli, sindromul cervicobrachial cu proiecții de dureri în umeri și brațe. 

Utilizarea magnetoterapiei la durerile coloanei vertebrale cervicale

Efectul anti-durere al magnetoterapiei la durerile coloanei vertebrale cervicale reprezintă efectul de bază, pentru care este utilizată magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență la majoritatea persoanelor. Cu efectul său analgezic, spasmolitc și antiedematos ajută la relaxarea spasmelor și la atenuarea durerilor coloanei vertebrale cervicale. Aplicările magnetoterapiei la durerile coloanei vertebrale cervicale pot să preceadă exercițiile de reabilitare, manipularea etc.

Aplicarea magnetoterapiei la durerile coloanei vertebrale cervicale

În stadiul acut al durerii coloanei cervicale se recomandă expunerea repetată cu un aplicator mic sau solenoid în intervalul de 4 - 10 Hz pe coloana vertebrală cervicală, eventul toracică și după încetarea durerilor acute alternăm cu programele cu frecvențele de 10-50 Hz.

Magnetoterapia și durerile coloanei vertebrale cervicale - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul sau prevenirea durerilor coloanei vertebrale cervicale? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la durerile coloanei vertebrale cervicale.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz