Dureri ale articulației temporo-mandibulare

Dureri ale articulației temporo-mandibulare

Caracteristica durerilor ale articulației temporo-mandibulare: Cauza apariției afecțiunii și durerii ulterioare a articulației temporo-mandibulare poate fi traumatismul, artroza, stresul sau orice schimbare a ocluziei, de exemplu după extracția dinților, după suprasolicitarea unilaterală ale articulațiilor în timpul masticației, după aplicarea a unei umpluturi dentare greșite etc. 

În cazul în care problemele cu durerile ale articulației temporo-mandibulare sunt cauzate din motive structurale, simptomele bolii se pot atenua. La tulburările funcționale (senzația de „săritură" a capului articular sau, de asemenea, durerea din cauza suprasolicitării mușchilor), fizioterapia poate să trateze cauza problemelor. Terapia durerilor ale articulației temporo-mandibulare constă în tratarea manuală ale țesuturilor moi în jurul articulației maxilarului, capului și coloanei vertebrale cervicale, în mobilizarea articulației maxilarului și îndeosebi în exerciții speciale.

Utilizarea magnetoterapiei la durerile articulației temporo-mandibulare

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență cu efectul său analgezic și spasmolitic ajută la relaxarea spasmelor și la durerile mușchilor masticatori și se poate afirma pozitiv și efectul antiinflamator nu numai în stadiul acut, dar și în timpul   vindecării complete a durerii articulației maxilarului.

Aplicarea magnetoterapiei la durerile articulației temporo-mandibulare

Aplicați local peste zona dureroasă cu un aplicator mic sau cu un solenoid cu frecvențele prioritare atenuate în intervalul 2 – 6 Hz și miorelaxante 8-14 Hz. Convenabile sunt și aplicările repetate până la încetarea durerii și apoi aplicăm programele de regenerare.

Magnetoterapia și durerile articulației temporo-mandibulare - formular de contact

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul durerilor articulației temporo-mandibulare? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la durerile articulației temporo-mandibulare. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz