Boala degenerativă a creierului, măduvei spinării

Boala degenerativă a creierului, măduvei spinării

Caracteristica bolii degenerative a creierului, măduvei spinării: Este vorba de o gamă de afecțiuni care duc la deteriorarea și dispariția neuronilor și nu poate fi dovedită originea inflamatoarie, toxică sau metabolică.

Se include aici: bolile degenerative care afectează în special cortexul cerebral (boala Alzheimer, boala Pick), bolile degenerative care afectează îndeosebi sistemul extrapiramidal (boala Huntington, boala și sindromul Parkinson), bolile degenerative ale cerebelului, bolile degenerative ale măduvei spinării (Scleroza laterală amiotrofică, Ataxia ereditară spinocerebrală, Poliomielita anterioară cronică la maturi, Neuropatia ereditară senzitivo-motorie, Atrofia musculară spinală juvelină). La boala degenerativă a creierului, respectiv a măduvii spinării observăm de multe ori prezența familială, afecțiunea unui sau mai multor sisteme funcționale morfologice. 

Utilizarea magnetoterapiei la boala degenerativă a creierului sau măduvei spinării 

Alături de tratamenul complementar al bolii degenerative a creierului sau măduvei spinării se include și reabilitarea, în cadrul cărei poate fi aplicată magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență care cu efectul său vasodilatator și antiinflamator îmbunătățește alimentarea substanțelor nutritive și oxigenului pentru sistemul central nervos și contribuie la încetinirea progresiei bolii și la stabilizarea stării de sănătate. Frecvențele stimulative mai mari duc la stimularea directă a activității nervoase.

Aplicarea magnetoterapiei la boala degenerativă a creierului sau măduvei spinării 

Zilnic programele cu intervalul de 2-25 și 50-81Hz cu efectul vasodilatator a stimulativ. Convenabil este solenoidul la cap și aplicatorul pe zona coloanei vertebrale.

Magnetoterapia și boala degenerativă a creierului sau măduvei spinării - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul bolii degenerative a creierului sau măduvei spinării? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la boala degenerativă a creierului sau măduvei spinării.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz