Alopecia (căderea părului)

Alopecia (căderea părului)

Caracteristica alopeciei (căderea părului): Alopecia înseamnă pierderea patologică a părului în smocuri sau până la pierderea completă a pilozității. Cauzele căderii părului pot fi: schimbările hormonale, stresul, influențele toxice, influențele mecanice și boala de piele. Afară de schimbarea obiceiurilor de alimentare, se folosește terapeutic inhibarea dihidrotestosteronului sau alte proceduri ce duc la îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul scalpului și la detoxifierea totală a organismului.

 

Utilizarea magnetoterapiei la alopecie (căderea părului)

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență cu efectul său semnificativ vasodilatator la nivelul precapilarelor și capilarelor stimulează microcirculația sângelui oxigenat și substanțelor nutritive la nivelul scalpului expus și creează mai bune condiții pentru creșterea părului nou.
Pentru întărirea efectului total la căderea părului (alopecie) este convenabilă aplicarea peste zona ficatului pentru sprijinul funcțiilor de detoxifiere și consumul de apă cu utilizarea apei magnetizate care are o capacitate mărită de a dizolva și elibera metaboliții din țesuturi.

Aplicarea magnetoterapiei la alopecie (căderea părului): La nivelul scalpului - programele vasodilatatoare (36 – 44 Hz) cu ajutorul solenoidului peste zona ficatului – programul medical cu ajutorul aplicatorului plat.

Magnetoterapia și alopecia (căderea părului) -  formularul de contact

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul alopeciei (căderea părului) Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind utilizarea magnetoterapiei la căderea patologică a părului (alopecie).

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz