Capul și gâtul

Magnetoterapia Biomag® are efect la o serie de indicații medicale la nivelul capului. La durerile acute, cum ar fi durerile de dinți sau inflamația canalului auditiv, folosiți aplicatorul local AL16-LUM. În ambele cazuri este convenabil de a folosi combinarea cu lumina polarizată. Puteți să fixați aplicatorul cu ajutorul trusei cu fixare. La celelalte aplicări se recomandă la nivelul capului și gâtului (conform locului de durere) de a se utiliza aplicatorul cu deschideri sau solenoidul. În timpul aplicării luați o poziție confortabilă șezând sau culcat.
Urmăriți toate indicațiile aparte la nivelul capului și gâtului și cu siguranță veți găsi un ajutor și pentru probleme Dvs.

Problemele la nivelul capului și gâtului și magnetoterapia - întrebările Dvs.

Aveți probleme la nivelul capului și gâtului? Suferiți de dureri permanente sau de dureri acute la nivelul capului și gâtului? Magnetoterapia Biomag vă va ajuta și Dvs..
Nu sunteți siguri cum să utilizați magnetoterapia și cum să o aplicați la nivelul capului și gâtului? Nu ezitați să vă adresați către noi. Consultanții noștri specialiști vă vor oferi informațiile necesare.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz