Starea după hepatita infecțioasă

Starea după hepatita infecțioasă

Caracteristica hepatitei infecțioase: Hepatita infecțioasă este o boală virală care afectează țesutul hepatic (precum și alte tipuri de hepatită virală), cel mai des este vorba de hepatita de tip A-infecțioasă și hepatita de tip B-seroasă. La bolile virale acute ale ficatului nu recomandăm magnetoterapia.

La stările de convalescență după hepatita infecțioasă și la deteriorarea cronică a ficatului după hepatită aplicăm magnetoterapia pentru sprijinul proceselor de vindecare și regenerare. La cca 10-12% din pacienți, deteriorarea ficatului trece la forma cronică care duce până la ciroza hepatică sau la carcinomul hepatic.

Utilizarea magnetoterapiei după hepatita infecțioasă

După hepatita infecțioasă recomandăm utilizarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag în perioada de convalescență pentru capacitatea ei de a stimula, accelera regenerarea celulelor hepatice și pentru prevenirea altei deteriorări. Este necesară abstinența și alte măsuri de dietă și regim. 

Aplicarea magnetoterapiei după hepatita infecțioasă

După hepatita infecțioasă aplicăm magnetoterapia pe zona ficatului cu frecvențele stimulatoare de 50 - 81 Hz pentru sprijinul de regenerare cu aplicatorul plat și putem completa consumul de apă cu utilizarea apei magnetizate. 

Magnetoterapia și starea după hepatita infecțioasă - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei după hepatita infecțioasă? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei după hepatita infecțioasă

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz