Regenerarea ficatului

Regenerarea ficatului

Caracteristica regenerării ficatului: Celulele hepatice - hepatocitele reprezintă celulele de formă rotundă, cu o cantitate mică de cromatină fină. Citoplasma este abudentă, cu multe organite. Uneori, în citoplasma hepacitelor există diferite forme de incluziuni, vacuole și pigmenți. În condițiile normale există lipofuscina, mai departe o cantitate mică de hemosiderină și bilirubină. În condițiile patologice metabolismul este perturbat și sunt prezente diferite materiale (vacuolele grase, condensatele proteine, virusurile, pigmenții: bilirubina, lipofuscina, ceroidul, hemosiderina). Parenchimul hepatic are capacitatea considerabilă de regenerare. Reticulul țesutului hepatic funcționează ca un schelet pentru regenerarea țesuturilor. 

Regenerarea ficatului începe dinspre zona periportală. Prin urmare, procesele care duc la destrucția scheletului țesutului hepatic sau acele procese care afectează zona periportală, perturbează capacitatea de regenerare a țesuturilor și având deseori consecințe permanente. Gama de factori care duc la creșterea solicitării ficatului și la deterioarare este mare - începând cu infecțiile, schimbările metabolice legate de alimentarea nesănătoasă până la schimbările toxice după expunerea la produsele chimice. Terapeutic la regenerarea ficatului se utilizează o serie de substanțe hepatoprotectoare, dar întotdeauna există o altă condiție - microcirculația bună a sângelului oxigenat cu furnizarea oxigenului și substanțelor nutritive.

Utilizarea magnetoterapiei la regenerarea ficatului

Pentru regenerarea ficatului recomandăm utilizarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag pentru prevenirea și protejarea țesutului hepatic la sprijinul de detoxifiere a organismului dar, de asemenea, și la deteriorarea ficatului pentru sprijinul și accelerarea regenerării celulelor hepatice.

Aplicarea magnetoterapiei la regenerarea ficatului

Pentru regenerarea ficatului aplicăm pe zona ficatului frecvențele stimulatoare de 50 - 81 Hz pentru sprijinul de regenerare cu aplicatorul plat și putem completa cu consumul mărit de apă prin utilizarea apei magnetizate. 

Magnetoterapia și regenerarea ficatului - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei pentru regenerarea ficatului? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei pentru regenerarea ficatului. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz