Mononucleoza

Mononucleoza

Caracteristica mononucleozei infecțioase: Mononucleoza este cauzată de virusul Epstein-Barr și duce la oboseală, febră, dureri în gât, afectează amigdalele și duce la mărirea ganglionilor limfatici. De aceea mononucleoza este deseori confundată cu anghina. Diagnosticul este confirmat de analiza serologică. Virusul mononucleozei afectează organele parenchimatoase (ficatul) aidoma ca și la hepatita B și C și aici se aplică regurile similare de regim. Cel mai des de mononucleoză se infectează copiii și tinerii, iar la persoanele mai în vârstă există un risc mai mare de complicații (sindromul de oboseală, afectarea ficatului, problemele neurologice). Tratamentul de bază al mononucleozei este simptomatic, antipiretic, regimul de repaus, dieta pentru a cruța ficatul. Cea mai bună prevenire este vaccinarea la timp împotriva mononucleozei îndeosebi la copii. 

Aplicarea magnetoterapiei la mononucleoza infecțioasă

La mononucleoza infecțioasă recomandăm utilizarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag în timpul convalescenței și pentru reducerea riscurilor de complicații ale bolii. Aplicăm pe zona ficatului frecvențele stimulatoare de 50 - 81 Hz pentru sprijinul de regenerare cu aplicatorul plat.

Magnetoterapia și mononucleoza infecțioasă - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul mononucleozei infecțioase? Contactați-ne! 
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoteapiei la mononucleoza infecțioasă. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz