Inflamația vezicii urinare (cistita acută)

Inflamația vezicii urinare

Caracteristica inflamației vezicii urinare (cistita acută): Inflamația vezicii urinare se manifestează ca o durere dezagreabilă la nivelul hipogastrului cu necesitatea de urinare și cu temperatura ridicată. Uneori apare și sângerarea în urină. 

Inflamația vezicii urinare afectează cel mai des femeile tinere și deseori în mod repetat. Prezența mărită a cistitei la femei este din cauza proporțiilor difere anatomice ale tractului urinar la femei decât la bărbați. Cauza cistitei este slăbirea organismului, oboseala sau răcirea. După vindecarea cistitei acute este necesară altă îngrijire pentru prevenirea recedivei - odihna, consumul adecvat de lichide, sprijinul funcțiilor imunitare, prevenirea răcirii etc. La tratament se utilizează antibioticile sau chimioterapeuticile conform sensibilității agenților infecțioși detectați. Convenabilă este stimularea generală a sistemului imunitar (și ca parte de prevenire). 

Utilizarea magnetoterapiei la cistită

La cistită utilizăm aplicarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag cu celelalte tratamente inclusiv antibioticele. Magnetoterapia atenuează durerile și spasmele asociate cu inflamația vezicii urinare, stimulează vindecarea, îmbunătățește efectul tratamentului antibiotic, accelerază vindecarea și poate fi utilizată și în regimul de prevenire.

Aplicarea magnetoterapiei la cistită

La cistită aplicăm cel mai bine în poziția șezând pe aplicatorul plat pe zona pelviană, aplicăm frecvențele analgezice și spasmolitice de 4 - 6 Hz a 10 – 14 Hz și completăm cu consumul de apă cu utilizarea apei magnetizate. 

Magnetoterapia și cistita - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul cistitei? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la cistită. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz