Inflamația prostatei, HBP

Inflamația prostatei, HBP

Caracteristica inflamației prostatei: Programul cu predominația frecvențelor vasodilatatoare și vindecătoare duce la retragerea edemului, calmarea inflamației prostatei și atenuarea durerilor provenite din prostata hipertrofică și inflamația ei. 

 


 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la inflamația prostatei

La inflamația prostatei scopul aplicării magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență este de a utiliza efectul ei antiedematos și antiinflamator pentru vindecarea și restaurarea funcțiilor normale ale prostatei și totodată de a influența pozitiv disfuncția sexuală. 

Utilizarea magnetoterapiei la inflamația prostatei

Inflamația prostatei sau hipertrofia benignă a prostatei (HBP) este afecțiunea frecventă a bărbaților, apariția ei crește cu vârsta și începe cca de la 50 de ani. Extinderea, umflarea și schimbările inflamatoare duc la agravarea fluxului de urină și astfel la urinarea frecventă în porții mici. Este o boală progresivă care poate sfârși cu funcția insuficientă a tractului urinar inferior și insuficiența renală. Inflamația prostatei incomodează semnificativ și reprezintă factorul de risc și pentru apariția bolii maligne a prostatei. Prostata prin creștere oprimă vezica urinară și este provocat spasmul reflex al musculaturii netede al gâtului vezicii urinare, prostatei, a părții uretrei creând obstrucția anatomică. Prostata extinsă din cauza hiperplaziei benigne se manifestează prin tulburările de urinare - vorbim despre simptomele tractului urinar inferior pe baza hiperplaziei benigne a prostatei, iar clinic se manifestează prin tulburările de golire, urinare, retenția urinară, infecții ale tractului urinar, hematuria până la insuficiența de hidronefroză și insuficiența renală. Tratamentul inflamației a prostatei este farmacologic - cel ma des sunt administrate inhibitorii 5alfa-reductaze, alfablocante, medicamentele fitoterapeutice și tratamentul chirurgical (TUR ș.a.)

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag prin efectul său antiedematos și antiinflamator stimulează vindecarea inflamației a prostatei, regenerează mușchii netezi, influențează pozitiv și contaminarea microbiană a secretului prostatic și ajută la recuperarea funcțiilor normale ale prostatei. Totodată foarte pozitiv influențează și disfuncția sexuală. 

Magnetoterapia și inflamația prostatei - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul inflamației prostatei? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la inflamația prostatei. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz