Infertilitatea la femei (după inflamațiile trompei uterine)

Infertilitatea la femei (după inflamațiile trompei uterine)

Caracteristica infertilității la femei: Inflamația trompei uterine (salpingita) este asociată cu riscul relativ cel mai mare de infertilitatea ulterioară la femei. Aproximativ o treime din femeile examinate de infertilitate indică simptomele care demonstrează abnormalitățile uterului sau trompei uterine ca cauză a infertilității. 
Trompele uterine înfundate sau deteriorate măresc infertilitatea la femei prin faptul că împiedică spermiilor de a ajunge la ovul sau împiedică ovulului de ajunge în uter. Sterilitatea tubară poate, de asemenea, apărea prin consecința avorturilor infecțioase, infecțiilor uterului după sarcină, inflamațiilor peritoneului sau operațiilor chirurgicale intraabdominale. 

Scopul de aplicare al magnetoterapiei la infertilitatea la femei

La infertilitatea la femei scopul de aplicare al magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag este de a utiliza efectul antiinflamator și vindecător. Important este de a începe cu aplicarea în timp și consecvent de a vindeca complet și de a preveni riscul de trecere la cronicitate și la dezvoltarea aderențelor. 

Aplicarea magnetoterapiei la infertilitatea la femei

La infertilitatea la femei recomandăm să aplicați cu aplicatorul plat pe zona coloanei vertebrale lombare și sacrale și pe zona abdomenului, frecvențele de 2-25 Hz.

Magnetoterapia și infertilitatea la femei după inflamația trompei uterine 

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la tratamentul infertilității la femei? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la infertilitatea la femei. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz