Hemoroizii

Hemoroizii

Caracteristica bolii de hemoroizi: Este vorba despre venele varicoase anale - structurile venoase extinse în jurul părții inferioare a rectului și canalului anal. Tratamentul hemoroizilor depinde de stadiul bolii. Conform stadiul bolii distingem primul (bombarea venelor, nu sunt alte probleme) până la gradul 4 (prolapsul varicelui din rect cu imposibilitatea de restituire manuală). Conform plasării vorbim despre hemoroizii interni și externi. Ca cauză a bolii se consideră predispoziția genetică a calității peretelui venos, tulburările de golire, locul de muncă sedentar ș.a. Printre principalele simptome ale hemoroizilor se include mâncărimea, arsura, durere în timpul defecării, sângerare cu sânge roșu aprins din rect, iar la stadiile superioare hemoroizii sunt vizibili sau se pot simți la palpare. Prevenirea și tratamentul hemoroizilor include o gamă largă, începând cu modificarea regimului de viață, mișcarea suficientă, tratamentul medicamentos, scleroterapia, ligaturarea varicelor până la intervenția operatorie. 

Utilizarea magnetoterapiei la boala de hemoroizi

Tratamentul conservator și chirurgical al hemoroizilor poate fi completat de aplicarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag. Utilizând frecvențele analgezice și vasodilatatoare atât la atenuarea durerilor, cât și la sprijinul irigării cu sânge și oxigenarea părților expuse provoacă reducerea varicelor și atenuarea manifestărilor inflamatorii. Utilizăm aplicările și preventiv în perioada de repaus. Nu aplicăm la sângerarea intensă din varice. 

Aplicarea magnetoterapiei la boala de hemoroizi

La boala de hemoroizi aplicăm 2 - 25 Hz zilnic și repetat cu aplicatorul plat disc și apoi preventiv 36 – 44 Hz.

Magnetoterapia și hemoroizii - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la boala de hemoroizi? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la boala de hemoroizi. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz