Enurezisul la copii

Enurezisul la copii

Caracteristica enurezisului la copii: La majoritatea copiilor care se ud, vezica urinară funcționează normal și au un curs normal al somnului, numai că nu se trezește atunci când vezica urinară este plină și are loc urinarea. La patofiziologia de bază a enurezisului la copii se aplică - funcția vezicii urinare, somnul, producția de urină, predispoziția genetică. 

Enurezisul la copii este mai frecvent la băieți decât la fete. Tratamentul antidiuretic duce la încetinirea producției de urină în timpul nopții și poate ajuta de a rezolva problema. Enurezisul noctur la copii poate cauza apariția problemelor psihologice. 

Utilizarea magnetoterapiei la enurezisul la copii

La enurezisul la copii magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag este indicată ca un tratament complementar (efectul antiinflamator, miorelaxant) dar nu poate acoperi toți factorii (suprastructura psihologică, predispoziția genetică etc.). La enurezisul la copii recomandăm în timpul zilii să aplicați pe zona coloanei vertebrale lombare și pe zona vezicii urinare zilnic și pe termen lung. De a lupta împotriva infecțiilor, de a menține consumul de apă îndeosebi înainte de somn, regimul de somn și alte instrucțiuni ale pediatrului. 

Aplicarea magnetoterapiei la enurezisul la copii

La enurezisul la copii aplicăm frecvențele miorelaxante și vasodilatatoare de 10 – 14 Hz și 2 – 25 Hz pe zona coloanei vertebrale lombare și pe vezica urinară.

Magnetoterapia și enurezisul la copii - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la enurezisul la copii? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la enurezisul la copii. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz