Disfuncțiile sexuale la bărbați (tulburările de erecție)

Tulburările de erecție, impotența

Caracteristica disfuncțiilor sexuale la bărbați: Se include aici lipsa sau pierderea apetitului sexual, tulburările de erecție sau impotența în consecința cauzelor primare - producția insuficientă de androgeni (terapeutic sunt administrați androgenii) iar cauza secundară mai frecentă este depresia. Printre alte tulburări se include tulburările de erecție complete și incomplete, ejacularea precoce, disfuncția orgasmului și impotența. 

La tratamentul tulburărilor de erecție și impotență se aplică psihoterapia, creșterea farmacologică a activității centrale sexuale, produsele farmaceutice vasodilatatoare, inhibitori de fosfodiesterază de tip 5 ș.a. 

Utilizarea magnetoterapiei la disfuncțiile sexuale la bărbați (tulburările de erecție, impotența)

La tulburările de erecție și impotență magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag poate fi utilizată foarte pozitiv îndeosebi prin efectul său vasodilatator. Polarizarea globulelor ca urmare a trecerii lor prin câmpul magnetic al aplicatorului influențează tonusul muscular al vaselor sanguine, arterelor și capilarelor - are loc expansiunea lor și alimenatarea perfectă a țesuturilor cu sângele oxigenat și substanțele nutritive. 

În plus, prin acțiunea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență este provocată activarea parasimpaticului și efluxului Ca2+ ioni, ceea ce duce, de asemenea, la destinderea musculaturii vaselor sanguine (îndeosebi sfincterelor precapilare) și la vasodilatația ulterioară. Toate acestea au o influență la armonizarea activității cardiace, circulației și tensiunii arteriale și, desigur, la îmbunătățirea disfuncției de erecție sau impotenței. Efectul vasodilatator este oportun la toate afecțiunile sistemului vascular unde, din cauze diferite, este agravat fluxul sângelui oxigenat. Furnizarea mărită cu oxigen ajută la vindecare și la îmbunătățirea funcțiilor ale țesuturilor și organelor și totodată acționează cu un efect antiinflamator

Aplicarea magnetoterapiei la disfuncțiile sexuale la bărbați (tulburările de erecție, impotența)

La tulburările de erecție aplicăm progremele în intervalul frecențelor de 2 – 25 Hz, unde se manifestează atât efectul spasmolitic, cât și vasodilatator. Aplicăm local prin așesarea pe aplicatorul plat și conform necesității combinăm cu aplicările pe zona coloanei vertebrale și pe zona capului pentru un efect anti-stres și pentru activarea secreției de hormoni.  

Magnetoterapia și disfuncțiile sexuale la bărbați (tulburările de erecție) - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la disfuncțiile sexuale, tulburările de erecție sau impotență? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la disfuncțiile sexuale, tulburările de erecție sau impotență. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz