Constipația

Constipația

Caracteristica constipației: Constipația este definită prin mai puțin de 3 scaune pe săptămână sau prin prezența scaunului tare cu necesitatea efortului sporit în timpul de golire, senzația de golire incompletă sau necesitatea de evacuare manuală a scaunului.

De constipație suferă peste 15% din adulți și este avizată la 30-40% din persoanele cu vârsta de peste 65 de ani. Constipația este de 3 ori mai frecventă la femei decât la bărbați. Conform cauzei divizăm constipația între funcțională și organică. Constipația funcțioanală este cauzată de încetinirea pasajelor, fucnția proastă a mușchilor pelvieni, obiceiurile neconvenabile de alimentare și este mai frecventă la adulți. La constipația organică cauza este simptomul unei altei boli - bolile SCN, bolile de rect și colon, bolile endocrine, bolile musculare, bolile psihiatrice, bolile induse de medicamente ș.a. La prevenirea constipației este nevoie de a include regimul regulat zilnic și dieta, o cantitate suficientă de lichide și fibre în alimentația și mișcarea suficientă.

Utilizarea magnetoterapiei la constipație

La constipație, prin aplicările magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență Biomag este provocată stimularea terminațiilor nervoase din intestin și astfel sprijinul de golire a intestinului

Aplicarea magnetoterapiei la constipație

La constipație aplicăm cu aplicatorul plat pe zona abdomenului frecvențele de 4 - 6 Hz și 10 – 14 Hz cu efectul analgezic și spasmolitic și completăm consumul de apă cu utilizarea apei magnetizate. 

Magnetoterapia și constipația - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la constipație? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la constipație. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz