Colicele renale

Colicele renale

Caracteristica colicelor renale: Este vorba despre sindromul dureros acut cauzat de tulburarea bruscă a scurgerii urinei prin uretră. Cea mai frecventă cauză a colicelor renale este prezența concrementului și mișcarea lui prin drenajul tractului urinar. Apare din ”sănătatea completă”. Diagnosticul confirmăm prin intermediului analizei RTG sau analiza cu ultrasunet. Colicele renale acute nerezultate din timp amenință acumularea urinei, hidronefroza și insuficiența renală. 
Tratamentul colicelor renale (conservator sau chirurgical) constă, în principal, în eliminarea concrementului sau alte bariere (cheagul de sânge, puroiul) de la nivelul tractului urinar. Tratamentul conservator constă în aplicarea medicamentelor analgezice și spasmolitice și în creșterea consumului de lichide, eventual terapia de infuzie pentru sprijinul eliminării spontane a concrementului. 

Utilizarea magnetoterapiei la colicele renale

La colicele renale putem utiliza magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag pentru a completa tratamentul conservator analgezic și spasmolitic, iar după eliminarea concrementului pentru a sprijini vindecarea mucoasei afectate.

Aplicarea magnetoterapiei la colicele renale

La colicele renale recomnadăm să aplicați magnetoterapia local pe deasupra rinichiului și pe parcursului ureterului, frecvențele analgezice de 4 - 6 Hz și spasmolitice de 8-14 Hz pe termen lung până la eliminarea concrementului. Pentru vindecarea completă de 2- 25 Hz.

Magnetoterapia și colicele renale - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la colicele renale? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la colicele renale. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz