Boala Crohn (exclusiv exacerbarea acută)

Boala Crohn (exclusiv exacerbarea acută)

Caracteristica bolii Crohn: Boala Crohn este o boală inflamatoare care afectează tractul digestiv în diferite părți de la eofag până la rect, care are o tendință semnificativă de a se repeta. Cauza bolii Crohn rămâne nelămurită. Factorii provocatori sunt de obicei: traumatismele, infecțiile, alergia, reacțiile imunitare, tulburările hormonale, factorii neurogeni și psihogeni și predispoziția genetică.  Mucoasa părții intestinului afectat este puternic vascularizată, infiltrată, cu învelișuri de fibrină, polipi și ulcere. Procesul inflamator la boala Crohn are tendința de a pătrunde în împrejurime. Printre simptomele bolii Crohn se include durerea, diaree sau constipația cu greață și vărsături, sângerarea scaunului, temperaturi. Tratamentul - dieta neiritantă fără reziduuri, medicamente hormonale și imunosupresoare, antibiotice, spasmolitice, intervenția operatorie - rezecții intestinale. Reapare la 30-50 % din pacienți. 

Utilizarea magnetoterapiei la boala Crohn

Posibilitatea de utilizare a magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență: Se pot aici aplica pozitiv efectele antiinflamatoare, imunostimulatoare și stimularea proceselor vindecătoare. Mai convenabil este de a începe cu aplicările în perioada de repaus a bolii și pe termen lung. De a începe de 2 ori pe zi timp de 20 de minute cu frecvențele de 2 – 25 Hz, iar după cca o lună de a trece la aplicările de 3 ori pe zi timp de 30 - 45 de minute și de a adăuga intervalul de 10 – 50 Hz.

Magnetoterapia și boala Crohn - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la boala Crohn. Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la boala Crohn. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz