Arsura la stomac

Arsura la stomac

Caracteristica arsurii la stomca: Arsura la stomac sau piroza apare în consecința așa-numitului refluxul gastroesofagian sau boala refluxului gastrofagian. Această boală apare aproximativ la o zecime din populație. Conținutul gastric acid evadează liber în partea inferioară a esofagului și din nou se întoarce în stomac. Acidul gastric irită mucoasa esofagului și provoacă astfel arsura la stomac (piroza) - neplăcuta senzație dureroasă de arsură în spatele sternului care se deplasează de la zona stomacului către sus, până în gât. În cazul în care iritarea mucoasei esofagului prin acizii gastrici este de lungă durată, poate duce la deteriorarea ei gravă. Este provocată transformarea epiteliumului intern a părții iritate a esofagului unde poate apărea ulcerul sau cancerul. Una dintre cauzele tulburării mecanismului de închidere poate fi așa-numita hernia hiatală. 

Arsura la stomac repetată necesită un tratament efectiv al bolii refluxului esofagului și controale gastroscopice regulate. Ușurarea de la arsura la stomac aduce și poziția mărită a părții superioare a corpului în timpul somnului sau consumul unui pahar de apă calduță.

Utilizarea magnetoterapiei la arsura la stomac

Magnetoterapia pulsantă de joasă frecvență Biomag putem utiliza pentru atenuarea durerilor spastice și pentru sprijinul regenerării mucoaselor afectate ale esofagului. 

Aplicarea magnetoterapiei la arsura la stomac

La arsura la stomac atenuăm durerea local prin intermediul programelor cu frecvențele de 4 – 6 Hz, iar apoi pentru îmbunătățirea microcirculației și vindecării 2 – 25 Hz cu ajutorul aplicatorului plat.

Arsura la stomac și magnetoterapia - întrebările Dvs.

Doriți să aflați mai mult despe aplicarea magnetoterapiei la arsura la stomac? Contactați-ne!
Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs. privind aplicația magnetoterapiei la arsura la stomac. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz