Indicații medicale ale aparatelor Biomag

Aplicarea magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență provoacă mai multe efecte esențiale biologice în țesuturi. Îndeosebi este vorba de efectul anti-durere, vasodilatator și efectul de stimulare al vindecării. Fiecare aplicare în intervalul întregului spectru de frecvențe 1 – 81 Hz ale aparatelor Biomag include în sine toate efectele menționate la un nivel diferit de intensitate. În general, frecvențele joase influențează cel mai mult toate stările de durere și mai puțin stimulează vindecarea. Frecvențele medii au cel mai intens efect vasodilatator (dilatarea vaselor sanguine), iar frecvențele mari de stimulare au un efect dominant de vindecare și regenerare.

Pe aceste pagini veți afla cum se manifestează pozitiv influența magnetoterapiei Biomag la fiecare diagnostic aparte și cum sunt configurate programele magnetoterapiei Biomag. În meniul stâng puteți selecta grupul de diagnostice (indicații) conform părților corpului și fiecare diagnostiv aparte (indicație) ce corespunde la partea corpului deja selectată.

Indicațiile medicale ale magnetoterapiei Biomag - întrebările Dvs.

Aveți probleme, dureri, stări dezagreabile? Suferiți de dureri permanente, dureri acute sau dureri din cauza suprasolicitării? Magnetoterapia Biomag vă va ajuta.
Nu sunteți siguri cum magnetoterapia se utilizează și se aplică? Nu ezitați să vă adresați către noi. Consultanții noștri specialiști vă vor oferi informațiile necesare.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz