LightFit DUO

Economic și în același timp eficient. Exact așa sunt dispozitivele din gama LightFit DUO. Într-un singur corp se află modulul dispozitivului și, de asemenea, aplicatorul local. Datorită acestei combinații, se consideră a fi cea mai accesibilă variantă de magnetoterapia pulsatilă Biomag. Veți fi surprinși de eficiența sa ridicată și în același timp își păstrează cele mai înalte standarde Biomag.

Biomag LightFit DUO - dispozitiv de magnetoterapie pulsatilă și aplicator local într-un singur corp. O soluție economică și eficientă.
Imagine : LightFit DUO

Pe ce este bazat acest rating?

Pentru o acuratețe maximă și pentru a ameliora calitatea informațiilor, acest rating este bazat exclusiv pe feedback-ul de la proprietarii reali și verificați ale dispozitivelor de magnetoterapie Biomag, în categoria de ameliorare a durerii. Acest feedback este structurat pentru a îndeplini cerințele de certificare ale dispozitivelor medicale și este aprobat de auditorii relevanți.

Dețineți un dispozitiv Biomag și doriți să ne lăsați un feedback privind magnetoterapia Biomag? Ne puteți lăsa un comentariu și pe această pagină.