Selecția și modul de utilizare a aplicatoarelor. Extras din cartea „Sănătatea și magnetoterapia Biomag“.

Din aplicatoarele pe care le avem la dispoziție, alegem întotdeauna aplicatoarele cele mai convenabile cu scopul concret terapeutic. Aplicatorul ales plasăm cât mai aproape de suprafața zonei tratate a corpului. Unele aplicatoare permit fixarea aplicatorului pe partea afectată a corpului cu ajutorul bandei flexibile. Este bine de a utiliza această posibilitate dacă este nevoie, deoarece prin plasarea exactă a aplicatorului sporim eficacitatea aplicării (la aplicatoarele-solenoizi care oferă câmpul magnetic pulsant spațial, este suficient de a introduce partea corpului tratată în spațiul solenoidului). 

Oportunitatea utilizării aplicatoarelor

Despre oportunitatea utilizării aplicatoarelor decidem conform plasării convenabile pe corp, cât mai aproape de locul afectat și conform cunostinței dacă este nevoie de a orienta tratamentul în adâncime (solenoidul) sau dacă utlizarea aplicatorului de suprafață va fi suficientă. 

Planul orientativ de aplicare pentru aplicarea câmpului magnetic 

Descrierea menționată mai jos este orientată la selecția frecvențelor și altor parametri ale câmpului magnetic conform efectelor terapeutice. Ajută pentru selecția individuală. Efectele terapeutice sunt menționate la pag. 28 - 30. De asemenea, puteți utiliza setarea mai simplă a selecției parametrilor diagnosticelor (pag. 7 - 12).

Aplicarea magnetoterapiei și cauzele problemelor

Pentru propria aplicare trebuie să cunoaștem cauza problemelor. Conform acestei vom alege frecvențele care vor induce efectul dorit. Pentru influențarea pozitivă la mai multe diagnostice și probleme este adecvat de a induce mai multe efecte treptat sau succesiv. 
De exemplu, la problemele cu dureri acute utilizăm mai întâi frecvențele care induc efectul analgezic, iar după încetarea durerilor acute trecem la frecvențele care induc efectul vindecător sau un alt efect oportun final. 

Selecția și modul de utilizare a aplicatoarelor de magnetoterapie - întrebările Dvs.

Sunteți interesați să aflați mai mult despre utilizarea și selecția aplicatorului adecvat? Doriți să aflați cum poate magnetoterapia ajuta la problemele Dvs.? Contactați-ne!
Consultanții noștri specialiști vor răspunde cu plăcere la întrebările Dvs. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz