Proprietățile câmpului magnetic pulsant și frecvențelor la aparatele Biomag®

Polaritatea aplicatoarelor de magnetoterapie Biomag®

Pulsurile unei polarități generate de aparatele de magnetoterapie Biomag® permite aplicatoarelor de a avea întotdeauna în locul anumit aceeași polaritate. 

Frecvențele joase ale câmpului magnetic = 1-10 Hz

La frecvențele joase ale câmpului magnetic predomină efectele analgezice și miorelaxante. 

Frecvențele medii ale câmpului magnetic = 10-15 Hz

Programul aparatelor de magnetoterapie Biomag® care utilizează frecvențele medii ale câmpului magnetic dispune de efectele antiinflamatorii care sunt adecvate la bolile cronice și degenerative. În același timp, aceste frecvențe au un efect vasodilatator, deci îmbunătățesc circulația sângelui și limfei, de asemenea, au un efect antiedematos. 

Frecvențele mai mari ale câmpului magnetic = până la 25 Hz

La frecvențele mai mari ale câmpului magnetic predomină efectele stimulatoare pentru sprijinirea vindecării oaselor, stărilor posttraumatice, arsurilor și vindecarea la bolile acute. Alte efecte sunt efectele detoxifiante.

Frecvențele câmpului magnetic de peste 25 Hz (26-81 Hz)

Aceste frecvențe ale câmpului magnetic utilizăm atunci, când avem nevoie de a spori intensitatea efectului câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență și la anumite tipuri de afecțiuni, de exemplu la arsuri, la fracturile greu vindecabile și la pseudoartrozele. Frecvențele câmpului magnetic de peste 25 Hz sunt destinate pentru sprijinirea mai expresivă a vindecării, regenerării și detoxifierii. Utilizarea frecvențelor mai mari este de dorit să se consulte cu medicul care oferă consultații profesionale pentru magnetoterapia pulsantă. 
Fiecare distribuitor autorizat intermediază consultații medicale profesionale.

 

Proprietățile câmpului magnetic și frecvențelor sale la aparatele de magnetoterapie Biomag® - întrebările Dvs.

V-au interesat proprietățiile câmpului magnetic și frecvențele sale la aparatele de magnetoterapie Biomag®? Doriți să aflați cum poate ajuta magnetoterapia la problemele Dvs.?
Contactați-ne. Consultanții noștri specialiști cu plăcere vor răspunde la întrebările Dvs. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz