Programele și accesoriile aparatelor de magnetoterapie Biomag®

Aparatele BIOMAG până în anul 1999
Software-ul folosit în aparatele BIOMAG a fost dezvoltat simultan cu noile descoperiri ale efectelor tratamentului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență, iar diferitele tipuri conțin o gamă largă de programe de frecvență joasă. Aparatele din seria BIOMAG în țara noastra au început a fi produse în anul 1989, iar de-a lungul anilor tipurile sale diferite (BIOMAG 89, BIOMAG 9201, BIOMAG MINI, BIOMAG DUO, BIOMAG QATRO, BIOMAG FAMILY) au devenit a fi o parte importantă a îngrijirii medicale în stațiunile balneare, centrele de reabilitare sau alte centre medicale. 

Noua serie de aparate BIOMAG
(BIOMAG LUNA, BIOMAG LAGUNA, BIOMAG LITUS) utilizează o tehnologie nouă mai avansată. Aparatele sunt moderne, în plus pot fi ușor portative cu aplicatoare foarte sofisticate și eficiente, iar ca un întreg pot fi utilizate la aplicarea câmpului magnetic pulsant de frecvență joasă în intervalul de 1-81 Hz, având asupra omului efecte avantajoase regenerative și consolidând sistemul imunitar. Noile aparate BIOMAG utilizează programele afirmate și intervalele de frecvență. În plus, cu ajutorul noilor soluții tehnice forma pulsului a fost îmbunătățită, în special cu privire la muchiile sale de conducere și descendente, parametrii importanți pentru un efect pozitiv. Programele sunt divizate în două grupuri între programele de reabilitare și programele speciale. 

Toate aparatele din noua serie BIOMAG sunt echipate de microprocesoare, display-uri informative și sunt complet automatizate. Servirea aparatului este foarte ușoară. Toate stările funcționale, inclusiv stările de tulburare, sunt semnalate. Unele stări sunt totodată însoțite de un semnal sonor. Aparatele emit pulsurile de o singură polaritate și prin urmare permit de a determina polaritatea de nord și sud a aplicatoarelor. Au posibilitatea de a alege intervalele de timp și puterea de ieșire, având două ieșiri. Performanța de ieșire garantează inducția suficientă a câmpului magnetic la aplicatoare. Dispozitivul BIOMAG LUNA (de obicei cu o ieșire pentru aplicatoare) nu mai este fabricat, dar este înlocuit cu un aparat nou cu dublu-ieșire. 

Dispozitivul Biomag® Laguna este unul dintre cele mai utilizate dispozitive. Are două ieșiri pentru aplicatoare. Tipul de realizare REHAB dispune de 15 programe în intervalul de frecvențe 1-25 Hz, tipul SPECIAL este destinat, îndeosebi, pentru centrele profesionale, are 21 de programe în intervalul frecvențelor 1-81 Hz. Acest concept de design s-a dovedit a fi cel mai potrivit pentru necesitățile diverse de aplicare a câmpului magnetic pulsant. În plus, aveți posibilitatea de a selecta intervalele de timp ale aplicărilor și intensitatea câmpului magnetic. Butonul TEST vă permite să testați toate funcțiile aparatului înainte de a începe aplicarea.  

Dispozitivul Biomag® Litus oferă posibilitatea de 4 ieșiri și, de asemenea, posibilitatea funcției de memorie și performanță inclusiv un comfort ridicat și operare ușoară. 

Toate aparatele din noua serie Biomag® au fost dezvoltate ca aparate magnetoterapeutice portative pentru a permite un tratament nu numai în instituțiile de reabilitare și centrele ambulante, dar permite și pacienților un tratament individual la domiciliu. 

Pentru informații despre cele mai recente aparate Biomag click aici

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz