Forma pulsului, intensitatea câmpului magnetic pulsant și matura de frecvență. Extras din cartea „Sănătatea și magnetoterapia Biomag“.

Selectând modul INDIVIDUAL, la toate frecvențele și intenstitățiile este menționată forma pulsului. Forma acerbă a pulsului acționează cu un efect stimulator (ACUL, TRIUNGHIUL), alte forme (ROTUNG, DREPTUNGHI) actionează cu un efect anti-durere și relaxează spasmele. Matura de frecvență în secvențele de 3 minute induce o acțiune continuă a efectului dorit. Matura de frecvență după puls provoacă mai mult corpul ca să reacționeze. De asemenea, este bine să se ia acest fapt în considerare în timpul selecției.  

În această instrucțiune menționăm și recomandăm prioritar intervalul de frecvențe a programului de la 1 până la 25 Hz. Frecvențele peste 25 Hz (menite pentru aplicările speciale) utilizăm la anumite tipuri de afecțiuni, cum ar fi arsurile, fracturile greu vindecabile și pseudoartrozele. Totodată recomandăm întotdeauna în cazurile în care durerea locală este cauzată de un loc diferit, câmpul magnetic pulsant ar trebuie să fie aplicat cu două aplicatoare la ambele locuri simultan.

Efectele individuale și utilizarea magnetoterapiei trebuie să fie luată în considerare conform stării concrete și reacției fiecărui pacient. În cazul reacțiilor neașteptate întrerupeți aplicarea! De a continua în aplicare recomandăm după examinarea medicului specialist și pe baza procedurii sale stabilite. 

La utilizarea magnetoterapiei ca parte a tratamentului problemelor ortopedice sau altor probleme similare se poate aștepta la unele persoane creșterea temporară a sensibilității. Este vorba despre așa-numitul sindromul balnear, adesea având un rezultat de îmbunătățire semnificată a stării pacientului. Aici recomandăm de a nu întrerupe aplicarea, dar doar pentru aproximativ 2-5 zile de a reduce intestitatea aplicării. 

Forma pulsului, intensitatea câmpului magnetic pulsant și matura de frecvență - întrebările Dvs.

V-au interesat informațiile despre forma pulsului, intensitatea câmpului magnetic și matura de frecvență? Doriți să aflați cum poate magnetoterapia ajuta la problemele Dvs.? Contactați-ne! Consultanții noștri specialiști vor răspunde cu plăcere la întrebările Dvs. 

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz