Cartea Sănătatea și magnetoterapia Biomag

Cartea Sănătatea și magnetoterapia Biomag

Cartea Sănătatea și magnetoterapia Biomag® autorizată de producător vă oferă toate informațiile de specialitate începând cu primele aplicări până la utilizarea profesională a magnetoterapiei pulsante Biomag®. În această publicație rezumativă veți afla cum să atingeți cele mai bune efecte ale aplicărilor de magnetoterapie pulsantă începând cu utilizarea privată, până la tratamentul în centrele mari de specialitate. Această carte este cea mai bună și cea mai complexă carte despre magnetoterapia pulsantă pe care Biomag® a lansat vreodată.

Cunoștințele teoretice despre MP și efectele terapeutice – partea A

Această parte a cărții este orientată îndeosebi la explicația teoriei și noțiunilor despre câmpul magnetic. Veți afla aici care sunt diferențele în fiecare câmp magnetic, veți obține informații despre aparatele care utilizează pentru tratament câmpul magnetic pulsant și alte metode fizice. Efectele terapeutice ale câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență sunt menționate la sfârșitul acestei părți introductive.

Posibilitățile de utilizare și cunoștințele cele mai noi – partea B

În această parte a cărții este descris într-un mod rezumativ fiecare loc de aplicare aparte pentru aplicarea câmpului magnetic pulsant. Fiecare punct de aplicare este practic reprezentant pe o planșă rezumativă a corpului uman astfel, încât pentru a se putea într-un mod ușor și rapid determina diagnosticul și locul de aplicare al magnetoterapiei pulsante.

Sumarul cazurilor – partea C

În această parte, MUDr. Peter Bednarčík, CSc și echipa sa explică și descrie utilizarea magnetoterapiei pulsante Biomag® în cazurile adevărate. Cartea astfel oferă informații prețioase despre faptul când și prin care condiții poate fi folosită această metodă populară de reabilitare. De asemenea, semnalează aici la unele informații importante pe care trebuie să le cunoașteți înainte de aplicarea de siguranță.

Experiențele utilizatorilor și centrelor medicale – partea D

Satisfacția și sănătatea întotdeauna reprezintă cea mai prețioasă recompensă. Firma Biomag® - producătorul de lungă durată al aparatelor de performanță pentru mangetoterapia pulsantă – a oferit din baza sa largă de date ale clienților, experiențele scriptice ale utilizatorilor și instituțiilor medicale. Această parte a cărții este astfel unicul sumar de repercusiuni ale utilizatorilor completat de comentariile de specialitate ale medicului. Cunoștinețele utilizatorilor profesionali sunt aici, de asemenea, elaborate sub formă de grafe și statistice care redau și autentifică rezultatele tratamentului cu ajutorul magnetoterapiei pulsante Biomag®.

Recapitularea informațiilor și referințelor – partea E

Partea finală a cărții se orientează la recapitularea efectelor terapeutice ale magnetoterapiei pulsante de joasă frecvență și la referințele celorlalte surse de informații care pot fi obținute despre magneoterapia pulsantă. La singurul sfârșit al cărții este elaborat un catastif voluminos de diagnostice. Acest catastif este elaborat astfel, încât cartea ar putea să fie folosită ca o sursă rapidă de informații și, de asemenea, ca un manual practic pentru utilizatorii de magnetoterapie pulsantă Biomag®. 

 

Prețul cărții în versiunea cehă, spaniolă sau engleză este de: 16,- € inclusiv TVA.

Puteți să comandați cartea cu ajutorul formularului menționat mai jos.

Previzualizarea cărții

Aplikační body magnetoterapieAplikační body magnetoterapie
 Statistika účinků magnetoterapie Biomag Statistika účinků magnetoterapie Biomag
Obsah knihy Zdraví a magnetoterapie BiomagObsah knihy Zdraví a magnetoterapie Biomag
Aplikační body magnetoterapie BiomagAplikační body magnetoterapie Biomag
Autor knihy Zdraví a magnetoterapie BiomagAutor knihy Zdraví a magnetoterapie Biomag

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz