Ansamble terapeutice de magnetoterapie Biomag

Set Lumina NT

Setul de magnetoterapie Biomag Lumina NT - Night

Setul Biomag® Lumina NT este indicat îndeosebi pentru reabilitarea întregului corp. De asemenea, se afirmă excelent la diagnosticile unde este necesar de a influența sistemul nervos și vascular și metabolismul total.
De asemenea, este convenabil pentru relaxarea mușchilor înainte de masaj și pentru sportivi pentru accelerarea regenerării după performanța sportivă.

Set Lumina FS

Setul de magnetoterapie Biomag Lumina FS - Finest

Setul Biomag® Lumina FS, datorită echipamentului cu cele mai înaintate aplicatoare Biomag, este menit pentru cea mai largă și confortabilă utilizare în aplicarea magnetoterapiei 3D Biomag. Setul conține un aplicator-pernă brevetat 3D și un aplicator local AL16-LUM cu o combinație de lumină terapeutică și câmp pulsant terapeutic.

Set Lumina MD

Setul de magnetoterapie Biomag Lumina MD - Medical

Setul Biomag® Lumina MD este cel mai convenabil set pentru instituțiile moderne deoarece, datorită echipamentului său maxim și complet, permite de a realiza majoritatea cerințelor pentru aplicarea magnetoterapiei Biomag brevetată 3D. Astfel se potrivește pentru centrele mari de sport și relaxare, reabilitare și pentru spitalele și clinicile moderne.

Alegeți din larga ofertă de ansamble sau permiteți-ne să vă recomandăm ansamblul ideal special pentru Dvs.

Geanta pentru setul Lumina MD

Geanta pentru setul de magnetoterapie Biomag Lumina MD

Geanta pentru setul Lumina ES

Geanta pentru setul de magnetoterapie Biomag Lumina ES

Geanta pentru setul Lumina FS

Geanta pentru setul de magnetoterapie Biomag Lumina FS

Geanta pentru setul Lumina FR

Geanta pentru setul de magnetoterapie Biomag Lumina FR

Geanta pentru setul Lumina NT

Geanta pentru setul de magnetoterapie Biomag Lumina NT

Mai sus menționate ansamblele de aparate și aplicatoare de magnetoterapie Biomag sunt solicitate de clienți, îndeosebi, pentru universalitatea lor și gama largă de indicații medicale.

La cerința clientului este posibil de a forma o combinație de aparate și aplicatoare de magnetoterapie Biomag conform necesităților utilizatorului. Biomag dispune de cel mai larg sortiment de aparate și aplicatoare pe piață. Consultanții firmei Biomag sau firmele partenere autorizate cu plăcere vă vor recomanda cea mai convenabilă combinație (ansamblu) pentru indicațiile medicale concrete.

Contactați-ne cu ajutorul formularului menționat mai jos și permiteți-ne să vă recomandăm ansamblul de magnetoterapie Biomag chiar astăzi. 

În plus aveți posibilitatea de a testa ansamblul de magnetoterapie Biomag ales cu totul gratis.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

Câmpurile marcate * sunt obligatorii.

2013 © Karel Hrnčíř - Biomag  |   Webdesign & SEO: www.eStudio.cz